Forum |
|
|
30. | Do Silencio. Jak ci się coś kolego nie podoba, to ty sam się nie odzywaj. Każdy ma prawo się wypowiedzieć - o ile ma to ręce i nogi... Pan Maśkiewicz mieszka w Iławie, ale dawno z niej zdezerterował. Do Iławy wrócił z Lubawy jako mały uciekinier stamtąd i wielki tutaj obiecywacz gruszek na wierzbie. Ha ha - taki lokalny Stan Tymiński. Po dwóch latach jego żałosnych rządów widać, że gdyby go nie było, to też nic by się nie stało, bo gorzej już być nie może, a miasto i tak żyje swoim życiem... Można go lubieć lub nie, można go popierać lub nie - ale skazujący wyrok sądu jest stryczkiem dla osoby publicznej (takiej jak burmistrz) !!! Jest mi wstyd, że na czele mojego miasta stoi kryminalista. Iława się cofa. Iława upada. Wstyd jak cholera. |
|
| Bolo
bolo333@op.pl |
| Iława, Niedziela 08-08-2004 |
|
27. | Do TASIOR LON. Sam jesteś kretynem, nie znasz tematu - to się nie odzywaj. Burmistrz jest z Iławy. |
|
| Silencio |
| Piątek 06-08-2004 |
|
25. | To co piszecie o tym waszym burmistrzu Iławy, napawa mnie śmiechem. Dopuscili u siebie do władzy kretyna z innego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| TASIOR LON
grasiklondyn@wp.pl, lat 45 |
| 3155725 |
| londyn, Czwartek 05-08-2004 |
|
16. | Trochę jestem zły na NKI! Dlaczego? Bo czekam na nowe wydanie tygodnika, a nie mam możliwości kupienia jej. Czy nie możecie wrzucać chociaż najważniejszych materiałów z bieżącego numeru do internetu! Ciężko jest kupić NKI w stolicy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sugestii. |
|
| Greenpol |
| Warszawa, Środa 04-08-2004 |
|
Odp. | Na stronie internetowej „Kuriera” aktualna jest tylko bieżąca jedynka tygodnika, natomiast wybrane artykuły, felietony oraz komplet ogłoszeń drobnych publikujemy w sieci z tygodniowym opóźnieniem. Wynika to z przyjętej strategii marketingowej. Prosimy o zrozumienie. Pozdrawiamy iławian w Warszawie. |
|
| red. nacz. Jarosław Synowiec
jarek@nki.pl, lat 52 |
| Iława, Środa 04-08-2004 |
|
12. | To o Darku – to czysta prawda. Darek jest nie tylko super, ale jest The Best. |
|
| ajnk |
| Niedziela 01-08-2004 |
|
11. | Pozdrowienia dla całej Iławy posyłają chłopaki z Sochaczewa. Gorące buziaczki przesyłamy dla Baśki, Izy i Małgośki znad Jezioraka. Te wakacje wspominać będziemy do końca życia. |
|
| Ferajna z Sochaczewa |
| Sochaczew, Sobota 31-07-2004 |
|
4. | A gdzie jest stara księga? Chciałem do jednej takiej wypowiedzi się ustosunkować. A tu klops... Szkoda. Mogliście stare wpisy wkleić tutaj... |
|
| Bolo
bolo333@op.pl |
| Iława, Czwartek 29-07-2004 |
|
1. | O! Nowa księga gości jest! To zaskoczyliście mnie wielce. Widzę, że jednak coś się dzieje na tej stronie :) To się chwali :) A co ze starą księgą? Były tam fajne wpisy, których tutaj juz nie ma... |
|
| Darek |
| Warszawa, Czwartek 29-07-2004 |
|
Odp. | Serdecznie dziękuję naszemu web-majstrowi Darkowi Osowskiemu za współudział w pracach nad stroną firmową www „Nowego Kuriera Iławskiego”. Darek jest niesamowitym kolesiem. Wykazał się hartem ducha, męstwem i profesjonalizmem. Udaje mu się w bardzo krótkim czasie realizować nasze pomysły i zachcianki. Darek, dziękujemy... |
|
| red. nacz. Jarosław Synowiec
jarek@nki.pl, lat 52 |
| http://www.nki.pl |
| Iława, Czwartek 29-07-2004 |
|